Иберийски Хамон Сево Delizius Deluxe

Продукти
Дом Градина
+
Електроника Компютри
+
Здраве Красота
+
Спорт Свободно Време
+
Кухня Гастрономия
+
Играчки костюми
+
869,70 лв.
  • Кат. номер: V2200184
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Насладете небцето си с изискания иберийски хамон сево Delizius Deluxe (50% иберииски произход)Иберийският хамон сево е резултат от традицията и културата за хамона на едно население, които се поддържат чрез вековен опит и се предават чрез следващите поколения. Той се радва на голям международен престиж и е високо ценен в целия свят като гурме и деликатесен продукт. местността Ябуго се намира в провинция Уелва (Испания), където както естествената среда, така и специалният климат благоприятстват зреенето на иберийските шунки и плешки сево. Старовремският ритуал и вековната традиция в процеса на изработване на иберийските шунки и плешки представляват диференциращ елемент по отношение на останалите хамони и плешки, съществуващи на пазара. Прибл. време за зреене: между 24 и 30 месеца. Ниско съдържание на сол.

www.deliziusdeluxe.com

В допълнение предлагаме Ви възможността за закупуване великолепния иберийски хамон сево Delizius Deluxe заедно с отличния екстра върджин зехтин Medina Albors, уникална комбинация за да се насладите на най-традиционните вкусове и сигурен залог, за да подарите партида качествени продукти, с които да се получи максимално удовлетворение.

Екстра върджин зехтинът Medina Albors е испански зехтин от фамилна ферма с дълга история и опит в отглеждането на маслини и производството на зехтин. Всички процеси се спазват и контролират максимално с голяма грижливост, за да се получи най-добрият резултат: качествен зехтин с отлични свойства и уникален вкус.

И като част от комплекта, препоръчваме да включите нашата невероятна дървена поставка за хамон, която има сигурен захват и стабилност. Тази устойчива и дълготрайна качествена поставка за хамон е много полезна за безопасно и много лесно рязане на хамон.

Модел на променлива поставка за шунка според наличния запас.

]]>
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!