Зрял Хамон Bodega Delizius Deluxe

Продукти
Дом Градина
+
Електроника Компютри
+
Здраве Красота
+
Спорт Свободно Време
+
Кухня Гастрономия
+
Играчки костюми
+
354,81 лв.
  • Кат. номер: V2200160
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Ако търсите качество за небцето си, насладете се сега на изтънчения зрял хамон Bodega Delizius DeluxeГурме и деликатесен продукт с голям международен престиж, който се отличава на световно ниво чрез своята традиция в хамона през вековете, която се предава чрез следващите поколения. Прибл. време за зреене: между 12 и 15 месеца. Слабо осолен.

www.deliziusdeluxe.com

В допълнение Ви предлагаме възможност за закупуване на великолепния иберийски хамон Bodega Delizius Deluxe заедно с отличния екстра върджин зехтин Medina Albors, уникална комбинация, за да се насладите на най-традиционните вкусове и сигурен залог, за да подарите партида качествени продукти, с които да се получи максимално удовлетворение.

Екстра върджин зехтинът Medina Albors е испански зехтин от семейна ферма с дълга история и опит в отглеждането на маслини и производството на зехтин. Всички процеси се спазват и контролират максимално с голяма грижливост, за да се получи най-добрият резултат: качествен зехтин с отлични свойства и уникален вкус.

И като част от комплекта, препоръчваме да включите нашата невероятна дървена поставка за хамон, която има сигурен захват и стабилност. Тази устойчива и дълготрайна качествена поставка за хамон е много полезна за безопасно и много лесно рязане на хамон.

]]>
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане